Classification of Catering Services for Organisation of Their Accounting
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | O. O. Nesterenko, I. S. Korobkina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000238408 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017) -
Accounting and Cost Analysis in the Product Management System for Catering Enterprises
за авторством: L. V. Semeniuk
Опубліковано: (2015) -
Research current status restaurant business from grant of catering of services
за авторством: N. I. Kyrnis
Опубліковано: (2016) -
Optimization Methods for the Three-Component Catering System, with the Purpose of Creating Food Products for Military Service
за авторством: L. F. Tovma, та інші
Опубліковано: (2016) -
Classification of legal services
за авторством: O. M. Kuzheliev
Опубліковано: (2018)