Prospects of achieving the world standards of meat consumption in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | A. V. Skrypnyk, M. A. Rodyna, L. V. Volovodenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000256293 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Consumption of meat and meat products in Ukraine: current situation and prospects
за авторством: R. P. Mudrak, та інші
Опубліковано: (2015) -
Problems and prospects of development of meat processing manufacturings in Ukraine
за авторством: S. O. Ishchuk
Опубліковано: (2019) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Meat and meat products market in Ukraine in conditions of European integration: foreign economic aspects
за авторством: M. O. Karpiak
Опубліковано: (2018)