Business process of reputation management of food industry enterprises
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | E. G. Derevjanko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000256312 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Organizational Profiles of the System of Reputation Management of the Food Industry Enterprises of Ukraine
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Trends in the Establishing Reputation Capital of the Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Involvement of Consumers in Building the Reputation of the Domestic Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Assessment of Business Reputation of a Trade Enterprise as an Object of Management
за авторством: O. A. Tovma
Опубліковано: (2014) -
Features of formation and management of business reputation
за авторством: D. Illikov
Опубліковано: (2017)