Obtaining and characteristic of curcumin liposomal form
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автор: | S. M. Shulha |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000259143 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of curcumin liposomal form on angiotensin converting activity, cytokines and cognitive characteristics of the rats with Alzheimer's disease model
за авторством: V. V. Sokolik, та інші
Опубліковано: (2015) -
Liposomes and nanosomes: structure, properties, production
за авторством: S. M. Shulha
Опубліковано: (2013) -
Creating and investigation of adenosine-5-triphosphate liposomal forms for oral applying
за авторством: O. V. Khrobatenko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Prospects of curcumin use in nanobiotechnology
за авторством: M. I. Kaniuk
Опубліковано: (2016) -
Curcumin-based multifunctional nanosystems
за авторством: M. I. Kanyuk
Опубліковано: (2021)