Biotechnologies of meat products manufacture. current state
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | L. V. Bal-Prylypko, B. I. Leonova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000259151 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Consumption of meat and meat products in Ukraine: current situation and prospects
за авторством: R. P. Mudrak, та інші
Опубліковано: (2015) -
Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Problems and prospects of development of meat processing manufacturings in Ukraine
за авторством: S. O. Ishchuk
Опубліковано: (2019) -
The Potential of Regional Market of Meat and Meat Products: Evaluation, Analysis and Perspective Directions for Modeling
за авторством: A. D. Pilko, та інші
Опубліковано: (2015)