Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | I. P. Goriacha, V. D. Zinchenko, T. S. Dyubko, E. A. Romodanova, A. L. Tatarets |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Biopolymers and Cell |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000263831 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone
за авторством: Goriacha, I.P., та інші
Опубліковано: (2014) -
Pretreatment with ozone elevates the resistance of Saccharomyces cerevisiae yeast membranes during freeze-thawing
за авторством: V. D. Zinchenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Effect of human placental extracts' fractions on phase transitions in cell suspensions of erythrocytes and Saccharomyces cerevisiae
за авторством: Ju. S. Govorova, та інші
Опубліковано: (2011) -
Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Fluorescent studies of Saccharomyces cerevisiae cryodamage
за авторством: I. A. Burjak
Опубліковано: (2007)