The comparative investigation of phytochemical composition of buds of non-traditional fruit plants
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | N. I. Dzhurenko, O. P. Palamarchuk, I. V. Koval, N. V. Skrypchenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Plant introduction |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000264687 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Phytochemical and anti-inflammatory properties of Capsicum annuum L. fruits
за авторством: Yu. O. Boiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
The determination of the phytochemical composition of the altabor substance
за авторством: Yu. Sheiko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Comparative morphological criterian of fruit of Pastinaca
за авторством: E. P. Palamarchuk
Опубліковано: (2002) -
Cryopreservation of grape buds
за авторством: A. I. Prystalov, та інші
Опубліковано: (2020) -
Species composition of fruit plants in Ukraine and prospect for their use
за авторством: V. M. Mezhenskyi
Опубліковано: (2008)