Formation and management of dairy processing enterprises competitiveness in current economic conditions
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | R. O. Nahula |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000290886 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Planning Change of the Type of Economic Development of Enterprises of the Dairy Industry with Consideration of Influence of the Competitive Environment
за авторством: Yu. M. Kulynych
Опубліковано: (2013) -
Formation of an Approach to the Clustered Management of Foreign Economic Activity of Enterprises in the Conditions of Global Competition
за авторством: O. A. Sushchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Consumer Motivations for Dairy Products and Growing Competitiveness of the Milk Processing Industry
за авторством: D. V. Pavlovskyi
Опубліковано: (2014) -
Formation of competitive advantages of agricultural enterprises in modern economic conditions
за авторством: O. O. Kondratenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Methodological principles of the study of dairy products competitiveness
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2013)