Quality management in hotel and restaurant business
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | T. S. Tomalia, Ya. I. Shchypanova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000290897 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Role of marketing and PR-technologies in activity institutions hotels and restaurants
за авторством: I. V. Bilyk, та інші
Опубліковано: (2014) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Features of business communication in the hotel and restaurant business
за авторством: Zaichenko, V., та інші
Опубліковано: (2024) -
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021)