Efficiency of mechanisms stimulate exports flour and mixed fodder products
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | O. V. Nikishyna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000316553 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strategic directions for sustainable development of Ukrainian market mixed fodder production
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2014) -
Strategic vector of Ukrainian market of flour miller products development
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2012) -
The development of mixed fodder production as a basis for food security in Ukraine
за авторством: S. F. Volkova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Efficiency the two-level mechanism the stimulate production of grain legumes for domestic processing and consumption in Ukraine
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2015) -
Measures to overcome institutional imbalances of foreign economic integration of Ukrainian market of flour-grinding and cereal products
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2018)