Problems of increasing economic efficiency in the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автор: | K. O. Voitenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000316556 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ways and directions of increase the competitiveness of food industry enterprises
за авторством: M. V. Sharko, та інші
Опубліковано: (2015) -
The internal control of efficiency of labor in the food industry
за авторством: S. O. Mahdenko
Опубліковано: (2016) -
Problems of Development and Increase of Economic Efficiency of Sugar Beet Production
за авторством: O. A. Tomashevska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Increase of Financial Results Enterprises of the Food Industry by Effective Management of Expenses
за авторством: A. V. Stoljarchuk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Documentation Problems of Processing in Food Industry
за авторством: Yu. S. Chasovnikova, та інші
Опубліковано: (2012)