Key directions of innovative development of the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автор: | K. H. Vasylchenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000316559 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ways and directions of increase the competitiveness of food industry enterprises
за авторством: M. V. Sharko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Agrarian reform – the key to accelerating the development of food industry
за авторством: B. V. Yehorov
Опубліковано: (2015) -
The development of innovation at the enterprises of the food industry
за авторством: R. A. Cherniakova
Опубліковано: (2016) -
Analysis of Approaches and Methods of Decision-Making on Innovative Development of Food Enterprises under Conditions of Uncertainty
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2015) -
Problems of Investment and Innovation Development of the Food Industry
за авторством: I. V. Levytska
Опубліковано: (2012)