The effect of the introduction of innovative technologies
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | V. S. Ivanchenkov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000316560 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
On optimization of innovation policy of NAS of Ukraine and the problems of introduction of science intensive technologies
за авторством: V. F. Chekhun
Опубліковано: (2016) -
Characteristic of activity of enterprises of the fuel and energy complex of Russia on introduction of innovation technologies and equipment
за авторством: E. G. Katysheva
Опубліковано: (2013) -
Methodical aspect of assessment of innovative susceptibility of canning enterprise
за авторством: O. I. Laiko, та інші
Опубліковано: (2017) -
The problems of providing innovative attractiveness of the enterprises of canning industry
за авторством: L. B. Skliar, та інші
Опубліковано: (2015) -
Strategic determinants for introduction of innovation to the market
за авторством: L. A. Petrenko
Опубліковано: (2019)