Business social responsibility – an important part of agri-food markets
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | V. O. Stoika |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000316562 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development environmental marketing in the context of ecological-economic security agri-food markets
за авторством: I. Voronetska
Опубліковано: (2011) -
Agri-food exports to the EU: outlook and goals
за авторством: T. O. Ostashko
Опубліковано: (2016) -
Adaptive measures of selective regulation of agri-food markets of Odessa region in conditions of instability
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2022) -
Theoretical foundations of sustainable development of the agri-food sphere
за авторством: V. Samofatova
Опубліковано: (2017) -
On the question of the methodology for studying human right to food in sustainable agri-food system
за авторством: O. Borodina
Опубліковано: (2024)