Consumer Motivations for Dairy Products and Growing Competitiveness of the Milk Processing Industry
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | D. V. Pavlovskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000320904 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The state and prospects of milk market and dairy products in Ukraine
за авторством: V. M. Tsikhanovska
Опубліковано: (2016) -
Development perspectives of the regional milk and dairy products market in Sumska oblast
за авторством: O. M. Maslak, та інші
Опубліковано: (2020) -
Methodical Approaches to the Evaluation of the Competition Level of the Milk and Milk Products of Ukraine
за авторством: O. V. Popko
Опубліковано: (2020) -
Integration logistics mechanisms of functioning of the raw materials sector of the milk and dairy products market
за авторством: M. Tarakanov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Mechanisms of formation of reproduction logistics of the milk and dairy productsmarket in Ukraine
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2020)