Specific Features of Diagnostics of Efficiency of Management of Innovation Risks at Enterprises of the Baking Industry (Cost-is-no-object Approach)
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | U. V. Bilynska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000323286 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
System-management functions estimated costs baking industry in a competitive environment
за авторством: H. M. Kolisnyk
Опубліковано: (2015) -
Strategic diagnostics of production potential of bread-baking industry enterprises of Zhytomyr region
за авторством: H. M. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Estimation of the risk level of the activity at the baking industry enterprises in long-term period
за авторством: V. A. Shalenyi
Опубліковано: (2017) -
Total costs as the object of diagnostics in tasks of strategic planning of restructurisation of industrial enterprises
за авторством: S. A. Shpak, та інші
Опубліковано: (2013) -
Formation of an Approach to Cost Management of Industrial Enterprise
за авторством: V. H. Kotliarova, та інші
Опубліковано: (2020)