Analysis of State and Evaluation of Trends as to Indicators of Development of Enterprises of Catering Industry
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | O. V. Chumak, I. S. Andriushchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000326630 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development Trends of Enterprises of Catering Industry as Potential Customers of the Financial Status Auditing
за авторством: T. M. Omelianchuk
Опубліковано: (2016) -
Analyzing the Motivation Indicators of the Industrial Enterprises of Ukraine
за авторством: Ye. Andriushchenko
Опубліковано: (2017) -
Modern trends of the development of the catering business in Kherson region
за авторством: T. V. Shepel, та інші
Опубліковано: (2020) -
Systemic Approach to Evaluating External Factors Influencing the Resource Potential of the Catering Industry
за авторством: M. M. Kucher, та інші
Опубліковано: (2021) -
Accounting and Cost Analysis in the Product Management System for Catering Enterprises
за авторством: L. V. Semeniuk
Опубліковано: (2015)