Problems and prospects of development of confectionery industry enterprises in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | V. Samofatova, T. Bova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001284105 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Using Positive Experience of Activities of the Confectionery Companies in Foreign Countries to Increase the Competitiveness of Confectionery Enterprises in Ukraine
за авторством: V. P. Tretiak, та інші
Опубліковано: (2020) -
The Innovation Aspects of Development of the Confectionery Market of Ukraine
за авторством: S. O. Yermak, та інші
Опубліковано: (2016) -
Determining the Financial Strategy of the Confectionery Industry Enterprise When Analyzing Its Financial Sustainability
за авторством: H. O. Rohanova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Development of a Model of Strategic Controlling for Confectionery Enterprises in the Conditions of Anti-Crisis Management
за авторством: N. V. Lahodiienko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Economic analysis of factors impact on Ukraine's confectionery
за авторством: D. O. Kronikovskyi
Опубліковано: (2014)