Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | L. A. Titomyr, O. M. Korotych, Yu. O. Khalilova-Chuvaieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001284109 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Innovative directions for the development of hotel facilities
за авторством: A. K. Diakonova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Use of smm-technologies in the field of hotel and restaurant business
за авторством: O. Banit
Опубліковано: (2022) -
Risks of investment activity in tourism and hotel-restaurant business
за авторством: T. S. Smovzhenko, та інші
Опубліковано: (2020)