The effect of storage methods on viability and symbiotic properties of soybean nodule bacteria
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | T. M. Kovalevska, D. V. Krutylo, V. P. Horban, I. M. Romanova, T. O. Usmanova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000346821 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Functioning of symbiotic systems of cowpea - nodule bacteria
за авторством: D. V. Krutylo
Опубліковано: (2010) -
The competitiveness of soybean nodule bacteria strains with slow and intensive growth rates
за авторством: D. V. Krutylo
Опубліковано: (2011) -
The effect of pesticides on nodule bacteria in pure culture and on realization of their symbiotic potential
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2021) -
Effect of fungicides on the efficiency of soybean inoculation with pesticide-resistant nodule bacteria
за авторством: K. P. Kukol, та інші
Опубліковано: (2020) -
Phytohormones in the formation and functioning of symbiotic relationships of leguminous plants and nodule bacteria
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2015)