Social factors of the fegulation of food consumption
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | O. Furdyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | The Social dimensions of society |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000348236 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Key Factors and Principles of Socially Responsible Consumption
за авторством: L. M. Pohorila
Опубліковано: (2015) -
Analysis of production and consumption foods in Lugansk region
за авторством: Volvak, S.A.
Опубліковано: (2010) -
The Convergence of Profitable Groups of Households by the Consumption of Food Products as a Condition for Strengthening the Food Security
за авторством: O. V. Piskunova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Assessing the Tendencies in the Production, Sales and Organization of Consumption of Food Products and Services
за авторством: S. M. Sukachova-Trunina
Опубліковано: (2021) -
Impact of economic factors on the consumption of the population
за авторством: Alieva V. S.
Опубліковано: (2019)