The market potential of the region: essence and its components
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | D. V. Teslia, S. L. Shults |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000372645 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Market capacity of Ukrainian regions: dominants of forming and evaluation
за авторством: S. L. Shults, та інші
Опубліковано: (2020) -
Structure and potential of development of manufactured food market in the region
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2016) -
The Methodological Aspects of Assessment and Analysis of the Market Potential and Its Structural Components
за авторством: M. M. Nashkerska
Опубліковано: (2018) -
Factor analysis of consumer capacity of food industry regional market in Lvivska oblast
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2018) -
The Strategic Trajectory of the Financial Market Development in the Format of Interaction of Components of its Infrastructural Potential
за авторством: S. V. Onyshko, та інші
Опубліковано: (2018)