The effects of natural antioxidants on the content of lipids, proteins and carbohydrates in rat gastric mucosal cells during experimental ulceration
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | V. A. Kovalova, Ye. Shevchenko, L. I. Ostapchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Fiziolohichnyi zhurnal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000382011 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of high-carbohydrate and high-lipid diet on the enzymatic link of antioxidant protection and the level of oxidatively modified proteins and lipids in rat erythrocytes
за авторством: M. R. Nahalievska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Content of proteins, carbohydrates and lipids in green algae cells under different lighting modes of crops
за авторством: N. I. Kirpenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
An interaction of the copper nanoparticles-ceftriaxone conjugate with protein, lipid, and carbohydrate components of bacterial cell envelope
за авторством: P. V. Simonov, та інші
Опубліковано: (2016) -
Impact of thiotriazolin on broken indicators of lipid peroxidation and antioxidant protection in the lungs at stomach ulcer under experimental pneumonia
за авторством: L. O. Furdychko
Опубліковано: (2016) -
Humic acid has protective effect on gastric ulcer by alleviating inflammation in rats
за авторством: M. H. Şehitoğlu, та інші
Опубліковано: (2022)