Structure and capacity optimization of food and tobacco industry Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | D. Krysanov, L. Steshenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000436385 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
A wear, depreciation and recreation of the fixed assets in the food and tobacco industry of Ukraine
за авторством: D. Krysanov, та інші
Опубліковано: (2011) -
Factor analysis of consumer capacity of food industry regional market in Lvivska oblast
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2018) -
Providing food processing production with resources
за авторством: D. Krysanov
Опубліковано: (2012) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010) -
The Strategy of Excise Taxation of Tobacco Products in Ukraine
за авторством: M. D. Pasichnyi
Опубліковано: (2017)