Determination of catechins in green tea leaves by hplc compared to spectrophotometry
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | Yu. Maslov, M. A. Komisarenko, Yu. S. Kolisnyk, T. A. Kostina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001287121 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Determination of the extraction frequency of green tea leaves by the antioxidant method
за авторством: Yu. Maslov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Development and validation of the HPLC/UV-procedure of secnidazole determination
за авторством: O. V. Shovkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
HPLC determination of parabens
за авторством: O. A. Syrotchuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Validation of the alkalimetry method for the quantitative determination of free organic acids in raspberry leaves
за авторством: O. Y. Maslov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Development and validation of HPLC/UV-procedures of efavirenz determination in biological fluids
за авторством: O. I. Slabiak, та інші
Опубліковано: (2019)