The component composition of the essential oil from Laurus nobilis L. unripe fruits harvested in Ukraine
Збережено в:
| Дата: | 2021 |
|---|---|
| Автори: | Yu. Posokhova, O. P. Khvorost, K. S. Skrebtsova, Yu. A. Fedchenkova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2021
|
| Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001287124 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Selection of the optimal extractant for the extraction of phenolic compounds from Laurus nobilis L. leaves
за авторством: Yu. Posokhova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Дослідження компонентного складу ефірної олії нестиглих плодів Laurus nobilis L. української заготівлі
за авторством: Posohova, Irina Yu., та інші
Опубліковано: (2021) -
The study of the carbohydrate composition of Cetraria islandica (L.) Ach. thalli harvested in Ukraine
за авторством: A. O. Shpychak, та інші
Опубліковано: (2022) -
The quantitative content determination of main groups of biologically active substances in batches of Viburnum opulus fruits
за авторством: O. P. Khvorost, та інші
Опубліковано: (2022) -
Вибір оптимального екстрагента для вилучення фенольних сполук з листя Lаurus nоbilis L.
за авторством: Posokhova, Irina Yu., та інші
Опубліковано: (2022)