Food safety management system's (HACCP) certification in Ukraine: problems and ways to solve them
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | V. Novikov, I. Romanenko, S. Fomina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000447592 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Prospects for the implementation of the HACCP system in the production of food products
за авторством: L. D. Vodianka, та інші
Опубліковано: (2013) -
Decentralization in Ukraine: Problems, Ways to Solve them
за авторством: Ye. Deich
Опубліковано: (2020) -
Problems of Personnel Outsourcing and Ways to Solve them
за авторством: Kh. S. Stoliaruk, та інші
Опубліковано: (2020) -
HACCP as a component of management the quality of agrarian enterprises' production
за авторством: H. Kuleshova
Опубліковано: (2012) -
The Labor Market of Ukraine in Modern Conditions: The Problems and Ways to Solve Them
за авторством: L. A. Rybalko-Rak, та інші
Опубліковано: (2022)