Implementation of european quality standards as a factor of increasing of competitiveness in food industry of Ukraine
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | T. Stroiko, Ye. Boiko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Ekonomist |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000447601 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Ways and directions of increase the competitiveness of food industry enterprises
за авторством: M. V. Sharko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Some Issues of Implementing European Standards of Enterprise Quality Management System in Modern Ukraine
за авторством: V. H. Pysarenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Innovative development of food industry as a factor of industrial and national competitive ability
за авторством: P. M. Kupchak
Опубліковано: (2009) -
State of quality standards' implementation at industrial enterprises of Azerbaijan
за авторством: S. Bajtak
Опубліковано: (2012)