Analyzing the Current State of Ukrainian Restaurant Business and Prospects for Development in the Context of the COVID-19 Pandemic
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | L. V. Kuchechuk, P. O. Podlepina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001289950 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The State Regulation of the Hotel and Restaurant Business in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: V. O. Martynenko
Опубліковано: (2021) -
Social and Gnoceological Challenges and Transformations of the Scientific Ethos (Analyzing of the COVID-19 Pandemic)
за авторством: L. V. Ryzhko
Опубліковано: (2023) -
Risks of Industrial Enterprises in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Orlova
Опубліковано: (2021) -
Self-Management as a Factor in Student Performance in the Context of the Current COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Bondarenko
Опубліковано: (2022) -
Impact of the Covid-19 pandemic on the architecture of the welfare state
за авторством: N. Khoma
Опубліковано: (2024)