Analyzing the Current State of Ukrainian Restaurant Business and Prospects for Development in the Context of the COVID-19 Pandemic
Збережено в:
| Дата: | 2021 |
|---|---|
| Автори: | L. V. Kuchechuk, P. O. Podlepina |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2021
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001289950 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The State Regulation of the Hotel and Restaurant Business in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: V. O. Martynenko
Опубліковано: (2021) -
Social and Gnoceological Challenges and Transformations of the Scientific Ethos (Analyzing of the COVID-19 Pandemic)
за авторством: L. V. Ryzhko
Опубліковано: (2023) -
Risks of Industrial Enterprises in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Orlova
Опубліковано: (2021) -
Researching the Development of Remote Work in the Context of the COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Bondarenko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Self-Management as a Factor in Student Performance in the Context of the Current COVID-19 Pandemic
за авторством: O. M. Bondarenko
Опубліковано: (2022)