Systemic Approach to Evaluating External Factors Influencing the Resource Potential of the Catering Industry
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | M. M. Kucher, H. P. Levchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | The problems of economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001291079 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of State and Evaluation of Trends as to Indicators of Development of Enterprises of Catering Industry
за авторством: O. V. Chumak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Development Trends of Enterprises of Catering Industry as Potential Customers of the Financial Status Auditing
за авторством: T. M. Omelianchuk
Опубліковано: (2016) -
Concept of Assessment of Demand on the Products of the Catering Industry Companies
за авторством: M. V. Chorna, та інші
Опубліковано: (2013) -
The Theoretical Approaches to Evaluation of the Regional Potential of Industry Sector
за авторством: K. M. Khaustova
Опубліковано: (2017) -
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017)