Use of smm-technologies in the field of hotel and restaurant business
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автор: | O. Banit |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001336475 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Features of the Use of Innovative Technologies under Modern Conditions in the Hotel and Restaurant Business
за авторством: Yu. V. Kovtunenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Modern Management Technologies in the Hotel and Restaurant Business: Practices and Innovations
за авторством: K. M. Kashchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021)