Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | V. L. Ponomareva, I. P. Vysekantsev, E. S. Onasenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556707 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Study of biological features of frozen-thawed Saccharomyces cerevisiae yeast cells incapsulated in alginate granules
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Comparative Study of Cooling Regimen Effect on Free and Alginate Gel-Immobilized Cells of Saccharomyces cerevisiae Yeasts
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2012) -
Effect of Trehalose and Glycerol on the Resistance of Recombinant Saccharomyces cerevisiae Strains to Desiccation, Freeze-thaw and Osmotic Stresses
за авторством: Semkiv, M.V., та інші
Опубліковано: (2018) -
Pretreatment with ozone elevates the resistance of Saccharomyces cerevisiae yeast membranes during freeze-thawing
за авторством: V. D. Zinchenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2017)