Hiperlipidemic and prodysbiotic effect of butter
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | A. P. Levitskij, E. M. Levchenko, S. I. Konkin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000572335 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Nanostructure and properties of functional types of dairy butter with plant additives
за авторством: T. A. Rashevskaja, та інші
Опубліковано: (2012) -
Two-Stage Technology for Palm Oil Fractionation for Production of Cocoa Butter Substitutes
за авторством: I. H. Radziievska, та інші
Опубліковано: (2018) -
Improvement of the mechanical properties and corrosion resistance of laser welds on thick duplex plates by laser cladded buttering
за авторством: A. StraЯe, та інші
Опубліковано: (2022) -
Hepatoprotective effect of antidysbiotic formulations in experimental nonalcoholic steatohepatitis
за авторством: B. L. Vasjuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Increasing of the effectiveness of mining and mineral processing production based on management of explosion's parameters
за авторством: A. P. Levitskij, та інші
Опубліковано: (2015)