Mechanism of the protective film formation on steel by volatile compounds of extract cake oil rapeseed
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | V. I. Vorobiova, O. E. Chyhyrynets, O. I. Vasylkevych |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Materials Science (Physicochemical mechanics of materials) |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000662832 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Anticorrosive properties of extract of oil cake rapeseeds as volatile corrosion inhibitors for mild steel
за авторством: O. E. Chyhyrynets, та інші
Опубліковано: (2013) -
Relationship Method of Extraction and Inhibition Efficiency Volatiles Compounds Extract of Cake Rapeseeds
за авторством: E. E. Chigirinets, та інші
Опубліковано: (2013) -
Investigation of the mechanism of the effect of izopropanol extract rapeseed oil cake on the processes of atmospheric corrosion of copper
за авторством: O. E. Chyhyrynets, та інші
Опубліковано: (2015) -
Analysis of volatiles compounds of rapeseeds by gas chromatography–mass spectrometry
за авторством: E. E. Chigirinets, та інші
Опубліковано: (2013) -
Transesterification of rapeseed oil by butanol
за авторством: S. O. Zubenko, та інші
Опубліковано: (2014)