Gibberellic and abscisic acids as a-amylase regulators in scutellum and aleurone layer from wheat grain
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | N. S. Mamytova, A. A. Khakimzhanov, O. V. Fursov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000714017 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of inhibition of α-amylase from wheat grain with sodium phytate
за авторством: A. A. Khakimzhanov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Effect of exogenous abscisic acid on morphological characteristics of winter wheat and spelt under hyperthermia
за авторством: I. V. Kosakivska, та інші
Опубліковано: (2019) -
Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Modification of wheat starch by different amylases
за авторством: L. V. Kapreljants, та інші
Опубліковано: (2008) -
Izozyme polymorphism of alpha-amylase in soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019)