Modern trends in providing quality food for active tourists
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | S. S. Bieliaieva, O. A. Starynets, I. V. Herman |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001336628 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: L. O. Vasylkevych
Опубліковано: (2010) -
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2010) -
A System of Food Providing for the Population without Market of the Food
за авторством: M. V. Kryvun
Опубліковано: (2020) -
Providing food processing production with resources
за авторством: D. Krysanov
Опубліковано: (2012) -
Problems of Ukraine's population providing with food
за авторством: O. V. Koshchii
Опубліковано: (2013)