The influence of different ways of lectin application on the symbiotic systems soybean — Bradyrhizobium japonicum, formed under optimal and insufficient water supply conditions
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | L. I. Veselovska, Ya. Kots |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000714057 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Activity of redox enzymes in symbiotic systems of soybean - Bradyrhizobium japonicum under the action of exogenous lectin and different water supply
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2016) -
Soybean lectin effect on metabolism and symbiotic properties of Bradyrhizobium japonicum strains
за авторством: D. M. Sytnikov, та інші
Опубліковано: (2011) -
Formation and functioning of the symbiotic systems soybean—Bradyrhizobium japonicum under drought
за авторством: V. M. Melnyk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Symbiotic system formation and protein composition of soybean roots inoculated with Bradyrhizobium japonicum strains under different water supply
за авторством: P. M. Mamenko
Опубліковано: (2014) -
Symbiotic Relationship between Bradyrhizobium japonicum Strains of Different Genetic Groups and Soybean Plants
за авторством: D. V. Krutylo
Опубліковано: (2017)