Seed viability factors of hulless barley
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | O. I. Rybalka, S. S. Polishchuk, B. V. Morhun |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000714061 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of barley seeds protectants on the viability of bacteria Azospirillum brasilense 410, bioagent of microbial preparation Microhumin
за авторством: I. M. Pyshchur
Опубліковано: (2010) -
Barley locus sex6 mutation that substantionally improves nutritional grain values
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020) -
Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019) -
Physiological-biochemical and genetic features of barley as a product for functional nutrition
за авторством: V. B. Katrii, та інші
Опубліковано: (2021) -
Colored grain of wheat and barley — a new breeding strategy of crops with grain of high nutritional value
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2020)