Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
Збережено в:
| Дата: | 2014 |
|---|---|
| Автори: | M. I. Myhovych, V. A. Kelman |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2014
|
| Назва видання: | Ukrainian Journal of Physics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000726316 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Theoretical and experimental study of spectroscopic characteristics of aromatic amino acids
за авторством: M. I. Myhovich, та інші
Опубліковано: (2014) -
Interaction of cyanine dyes with nucleic acids. 6, Synthesis and spectroscopic properties of thiazole orange–amino acids conjugates
за авторством: Yarmoluk, S.M., та інші
Опубліковано: (1999) -
The general regularities and features of formation of bi-onanocomposites of aromatic amino acids with the multi-walled carbon nanotubes
за авторством: M. V. Manilo, та інші
Опубліковано: (2013) -
Model considerations on physico-chemical nature of protein-nucleic acid contacts through amino acid carboxylic groups: spectroscopic data
за авторством: Samijlenko, S.P., та інші
Опубліковано: (1998) -
Salting-in and Saltingout Effects of Polyphenols, Aromatic Compounds, and Amino Acids on Poly (N-Isopropylacrylamide) and Egg White Aqueous Solutions
за авторством: E. N. Tsurko, та інші
Опубліковано: (2021)