Model of Transition to Organic Production of Field Vegetables
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Yu. S. Amelina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2014
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000984957 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Risk management in the production of organic vegetables and berries in greenhouses
за авторством: Yu. S. Amelina
Опубліковано: (2014) -
The anomalies of vegetative organs of Symphytum L. species
за авторством: O. M. Verhun
Опубліковано: (2006) -
The Potential and Problems of Development of the National market of Organic Vegetable Growing
за авторством: R. V. Lohosha, та інші
Опубліковано: (2019) -
Spectra of morphological features of Brassicaceae s. l.: vegetative organs
за авторством: A. P. Ilinska
Опубліковано: (2015) -
Obtaining of urea greases based on transformation products of vegetable oils
за авторством: O. O. Papeikin, та інші
Опубліковано: (2020)