Modern processes and equipment for beer production
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | Yu. I. Sydorov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000037733 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Marketing Analysis of the Beer Market Using the Primary Data
за авторством: Yu. T. Melenchuk, та інші
Опубліковано: (2014) -
Directions for Improving the Quality of Products of PJSC "Beer and Non-Alcoholic Plant "Radomyshl"
за авторством: O. I. Harafonova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Production and sales of vodka, beer and wine in Chernihiv (the second half of the 19th – the beginning of the 20th c.)
за авторством: D. Ryha
Опубліковано: (2023) -
Yohansen and Dissertation about Butterflies (Ihor Astapenko. Champagne – Beer – Champagne)
за авторством: V. A. Levytskyi
Опубліковано: (2019) -
Method of planning the process of replacement of production equipment at enterprises
за авторством: P. S. Zakusylo
Опубліковано: (2020)