Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | O. V. Hrek, O. O. Krasulia, O. O. Tihunova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000037738 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Features of yeast metabolism in their recirculation provided alcohol fermentation of molasses wort
за авторством: L. V. Levandovskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Pentose-Fermenting Yeasts in Nature: Ecology, Biodiversity and Applications
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2022) -
Magnetic field effect on yeast Saccharomyces cerevisiae activity at grape must fermentation
за авторством: V. N. Bayraktar
Опубліковано: (2013) -
Evaluation of Non-Conventional Yeasts Isolated from Rotten Wood for Hydrolytic Activities and Xylose Fermentation
за авторством: O. D. Ianieva, та інші
Опубліковано: (2022) -
New producer strains of biobutanol. II. Renewable lignocellulose fermentation
за авторством: O. O. Tihunova, та інші
Опубліковано: (2014)