Plant isoflavones: biosynhtesis, detection and biological properties
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | V. D. Naumenko, B. V. Sorochynskyi, V. I. Kolychev |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000048901 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Soybean isoflavones: biological activity and application
за авторством: V. A. Baraboj
Опубліковано: (2009) -
Efficient preparative synthesis of isoflavones with the amide function
за авторством: V. S. Moskvina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Fluorescence behavior of isoflavones: pH-dependent effects
за авторством: Lvovska, M.I., та інші
Опубліковано: (2005) -
Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Unintended effects of genetic modifications in plants and methods of their analysis
за авторством: B. V. Sorochynskyi, та інші
Опубліковано: (2011)