Magnetic field effect on yeast Saccharomyces cerevisiae activity at grape must fermentation
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | V. N. Bayraktar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000057105 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae
за авторством: H. M. Bahatska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: A. Zazulia, та інші
Опубліковано: (2020) -
The impact of transcriptional factors ZNF1 and SIP4 on xylose alcoholic fermentation in recombinant strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: L. S. Dzanaieva, та інші
Опубліковано: (2020) -
Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast
за авторством: Gorobets, S.V., та інші
Опубліковано: (2015) -
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
за авторством: O. V. Hrek, та інші
Опубліковано: (2013)