Specific structural features of the formation of milk price in the food chain
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | L. L. Pankratova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Economy and forecasting |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000082805 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methdological aspects of the shaping price politicians of milk processing enterprises
за авторством: O. O. Shvets
Опубліковано: (2012) -
Problems and prospects of milk baby food trends in Ukraine
за авторством: E. N. Strelina, та інші
Опубліковано: (2014) -
Approaches to assessing Price Risk in the food industry
за авторством: I. A. Pliushchyk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Price circumstances of the agro-food complex development
за авторством: B. Y. Paskhaver
Опубліковано: (2019) -
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022)