Formation of the competitiveness of small food businesses
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | O. I. Tymchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2013
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000110839 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of personnel competitiveness on food business attractiveness
за авторством: O. L. Lipova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Issues in small business development in food industry
за авторством: T. M. Hamma
Опубліковано: (2015) -
Problems of Competitiveness of Small Forms of Food Retail in Lviv
за авторством: O. V. Kryveshko, та інші
Опубліковано: (2021) -
The mechanism of formation of process-organizational model of food retail businesses
за авторством: D. V. Hryshchuk
Опубліковано: (2015) -
Small business potential as development's support factor of competitive economy sectors: regional aspect
за авторством: A. Butenko, та інші
Опубліковано: (2015)