Prospects for the implementation of the HACCP system in the production of food products
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автори: | L. D. Vodianka, Ya. Kutarenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2013
|
| Назва видання: | Regional Economy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000153299 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
HACCP as a component of management the quality of agrarian enterprises' production
за авторством: H. Kuleshova
Опубліковано: (2012) -
Food safety management system's (HACCP) certification in Ukraine: problems and ways to solve them
за авторством: V. Novikov, та інші
Опубліковано: (2014) -
Implementation of International Standards as the Way OF ENSURINGto Ensure the Safety of Food Products
за авторством: L. V. Strashynska
Опубліковано: (2019) -
Prospects for Implementing Projects for Organization of Production and Sale of Organic Products in Ukraine
за авторством: I. V. Kohut, та інші
Опубліковано: (2019) -
Quality and safety of food products
за авторством: D. F. Krysanov
Опубліковано: (2010)