Methodological principles of the study of dairy products competitiveness
Збережено в:
| Дата: | 2013 |
|---|---|
| Автор: | S. V. Chuhaievska |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2013
|
| Назва видання: | Regional Economy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000153397 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Problems of quality of dairy production in the conditions of the Ukraine's accession to ITO
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2010) -
Organizational and legal aspects of innovation processes in dairy complex
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2015) -
The Statistical Foundations for the Innovation Activity of Enterprises in the Dairy Industry Sector
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2017) -
Methodical approaches to identification of competitiveness of economy of the regional dairy-product subcomplex
за авторством: V. M. Klochko
Опубліковано: (2013) -
Consumer Motivations for Dairy Products and Growing Competitiveness of the Milk Processing Industry
за авторством: D. V. Pavlovskyi
Опубліковано: (2014)