The study of the qualitative composition and the quantitative content of phenolic compounds in dietary supplements with lingonberry
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | Yu. Maslov, M. A. Komisarenko, S. V. Kolisnyk, O. V. Antonenko, O. V. Kolisnyk, T. A. Kostina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001302387 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Implementation of Dietary Supplements with Effect of De zintoxication and Improvement of Osteogenesis and Me tabolism
за авторством: T. T. Volodina, та інші
Опубліковано: (2017) -
Quantitative and qualitative composition of cannabinoid compounds and their correlation in the species Cannabis sativa L.
за авторством: A. S. Bohdanova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Innovative Proposals on the Implementation of Dietary Supplements for Diabetes Mellitus and Helicobacteriosis
за авторством: I. P. Krysiuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Clinical and biochemical studies of the therapeutic efficacy of dietary supplement phytosil-r
за авторством: M. T. Kartel, та інші
Опубліковано: (2016) -
Determination of the quantitative content of some groups of phenolic compounds in tinctures from the raw material of plant families Polygonaceae, Rosaceae, Asteraceae
за авторством: T. V. Oproshanska, та інші
Опубліковано: (2021)