Selection of the optimal extractant for the extraction of phenolic compounds from Laurus nobilis L. leaves
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | Yu. Posokhova, K. S. Skrebtsova, O. P. Khvorost, Yu. A. Fedchenkova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001302390 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The component composition of the essential oil from Laurus nobilis L. unripe fruits harvested in Ukraine
за авторством: Yu. Posokhova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Дослідження компонентного складу ефірної олії нестиглих плодів Laurus nobilis L. української заготівлі
за авторством: Posohova, Irina Yu., та інші
Опубліковано: (2021) -
Leaves extracts of selected crops as potential source of antioxidants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Standardization of dry extracts from large cranberry leaves
за авторством: І. K. Vlasova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Composites for prolonged release of bioactive compounds based on orchids leaves extracts and fumed silica
за авторством: R. V. Ivannikov, та інші
Опубліковано: (2019)